تنور و فر گاز

فروش عمده تنور و فر گاز سوز خانگی

تنور و فر گاز

فروش عمده تنور و فر گاز سوز خانگی

طرز تهیه کیک ساده خانگی

طرز تهیه کیک ساده خانگی

آرد قنادی ۲ پیمانه ، شکر ۱ پیمانه ، شیر ۱ پیمانه ، روغن مایع ۲/۳ پیمانه ، تخم مرغ ۴ عدد ، وانیل کمی ، پودر کیک ۱ قاشق غذا خوری. 

قبل از هرکاری تنورگازی را با حرارت ملایم روشن میکنیم و شعله پخش کن را هم روی شعله پایین قرار می دهیم تا برای پخت و پزی با کیفیت آماده باشد.

طرز تهیه کیک

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و در کاسه ای مناسب سفیده را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا سفید رنگ شده و از ظرف نریزد و آن را در یخچال می گذاریم زرده را هم با شکر و وانیل هم می زنیم تا سفید و کشدار شود ،حالا کم کم شیر و روغن را اضافه کرده هم می زنیم آرد و پودر را الک کرده آن را به مخلوط زرده اضافه می کنیم در انتها سفیده را به مواد اضافه کرده و مواد را به صورت دورانی هم میزنیم دقت داشته باشیم که در یک جهت هم بزنیم تا کیک خوب پف کند مایع کیک را در قالبی که چرب کرده ایم می ریزیم و روی ساج چدنی تنورگازی که از قبل گرم کرده بودیم و فقط شعله پایینی که به صورت ملایم روشن است به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. کیک را بعد از سرد شدن به دو قسمت تقسیم کرده روی آن را با خاممه می پوشانیم سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و روی آن را با خامه می پوشانیم.


طرز تهیه کیک ساده خانگی

طرز تهیه کیک چایی در تنورگازی

پخت کیک در تنورگازی

تنورگازی برای پخت کیک چایی

طرز تهیه کیک چایی در تنورگازی

مواد لازم :  

تخم مرغ ۴ عدد درشت البته به دما رسیده ، شکر ۲ لیوان ، چای پررنگ ۱لیوان ولرم ، روغن مایع ۱لیوان ، آرد ۳لیوان ، بکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری ، کاکائو به مقدار لازم  ، وانیل کمی.

در ابتدای کار تنورگازی را با حرارت ملایم روشن می کنیم تا برای پخت کیک گرم و آماده باشد.

طرز تهیه مواد کیک

تخم مرغ هارا در ظرف مورد نظر شکسته و شکر و وانیل را اضافه کرده با همزن برقی خوب هم می زنیم تا پف کرده و سفید رنگ شود. سپس کاکائو، روغن و نصف لیوان چایی را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. در این مرحله ۱ لیوان از این مواد را برداشته و کنار می گذاریم و بعد نصف لیوان چای مانده را اضافه کرده و در آخر آرد و پودر ترکیب شده را اضافه و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم و در قالب مورد نظر می ریزیم و قالب را روی ساج چدنی تنورگازی از قبل گرم شده قرار می دهیم یادمان باشد که برای پخت هر نوع کیک در تنورگازی فقط از شعله پایینی که به صورت ملایم روشن است استفاده کنیم ، شعله پخش کن را هم روی شعله پایینی تنور می گذاریم تا ته کیک به صورت یکسان پخته شود. وقتی کیک اماده شد بلافاصله آن را به صورت دلخواه برش زده و ۱ لیوان موادی را که کنار گذاشته بودیم روی کیک میریزیم.

 

پخت کیک در تنورگازی